Mike iz Linkin Parka najavio solo karijeru i kaže da ne zna budućnost benda

fb
tw
wa
tg

Prošlo je osam meseci od smrti glavnog vokaliste benda Linkin Park Chestera Benningtona. Lider benda kaže da nakon svih događaja i dalje ne zna šta će se desiti sa Linkin Parkom i najavljuje solo karijeru.

Mike Shinoda je početkom godine objavio EP od tri solo pesme, a juče je najavio i ceo album po nazivom Post Traumatic koji će izaći 15 Juna. Pored najave, reper je objavio još dve nove pesme Nothing Makes Sense Anymore i Crossing a Line. Tim povodom je dao i intervjuu u  kojem je otkrio da je bio izbubljen nakon Chesterove smrti:

Kada je Chester preminuo prve nedelje sam bio skroz izgubljen u moru. Ali sam shvatio da postoje određene stvari, koje su me jako plašile, ali od kojih ne mogu da pobegnem. To su slušanje stare Linkin Park muzike i pisanje nove muzike.

On kaže da je ipak morao da se suoči sa ovim strahovima, pa se u studio vratio već posle 8 dana od Chesterove smrti. Tada je napisao ceo album u kojem je otkrio kako se oseća.

Ovom prilikom je pričao i o budućnosti legendarnog benda, kada je otkrio da i dalje ne zna šta ih čeka.

Ne mogu da kažem šta će biti sa bendom. Ne postoji odgovor. Što je smešno, jer šta god da kažem to će biti naslov, ali to je glupo, jer je istina da ne postoji odgovor. Fanovi žele da znaju šta je naša budućnost. Verujte mi, želim da znam šta je odgovor. Ali on ne postoji.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.