Striming servis Max stiže u Srbiju 21. maja: Sve što treba da znaš o njemu

Novi striming servis zameniće postojeći, HBO Max, a doneće unapređeno iskustvo gledanja

Max je novi striming servis kompanije Warner Bros. Discovery, koja stoji iza postojećeg servisa HBO Max, a koji će u maju otići u prošlost. Ovo je sve što treba da znaš o novom striming servisu.

Šta je Max?

Max je striming servis koji će od 21. maja 2024. godine biti dostupan u Srbiji, ali i čitavom regionu.

Max pokrenut je prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama, kao striming servis kompanije Warner Bros. Discovery, a on će prvo biti dostupan u centralno-istočnoj Evropi, Skandinaviji i Pirinejskom poluostrvu, nakon čega će biti lansiran i u Poljskoj, Francuskoj i Holandiji.

Kako da se registruješ na Max?

U ovom trenutku, registracija na Max i dalje nije moguća. Ali, čim servis bude lansiran, i to će biti moguće. Postojeći pretplatnici na HBO Max će moći da otkriju novo iskustvo na Max platformi, zadržavajući svoje trenutne profile i istoriju gledanja, nastavljajući svoje Max putovanje tamo gde su stali.

Koliko košta mesečna pretplata na Max?

Cena HBO Max pretplate iznosila je 6,99 €/mesečno. Za sada nije poznato da li će i novi servis imati istu cenu. No, ono što znamo je da će postojati dve vrste pretplata: standardna, gde će sadržaj biti dostupan u HD rezoluciji, sa mogućnošću gledanja na 2 uređaja istovremeno, i premium, gde će sadržaj biti dostupan u full hd i 4K rezoluciji, uz stirmovanje na 4 uređaja istovremeno, kao i sportski dodatak.

Šta možeš da gledaš na servisu Max?

Max je jedinstven među pružaocima usluga striminga zbog kombinacije svoje neuporedive raznolikosti i nove i poboljšane aplikacije s kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom. Pretplatnici će moći da uživaju u širokom spektru kvalitetne zabave uz Warner Bros. filmove kao što su „Barbi“, „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ i „Vonka“, HBO originali „The Last of Us“, „Beli lotos“, „Euforija“, „Pravi detektiv: Zemlja tame“, „Režim“, „Simpatizer“, „Baksuz- drugi deo“ i novom komedijom koja stiže „The Franchise“.

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima I franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „The Penguin“ i „Welcome to Derry“ (Stephen King’s IT). Dostupni će biti i filmovi iz obimne biblioteke WB-a, uključujući franšizu o Hari Poteru, „Matriks“, „Mračni vitez“, „Džoker“ i „Gospodar prstenova“, kao i omiljeni Discovery serijali „Veridba od 90 dana“, „Zlatna groznica“ i „Renoviranje kuća“.

Max donosi sportski program i – Olimpijske igre

Ovog leta, Max će biti jedino mesto gde će se uživo videti svaki trenutak Olimpijskih igara Pariz 2024. u 25 evropskih zemalja u kojima će platforma biti dostupna. Pariz 2024 će biti uključen u sve planove pretplate, obezbeđujući da svi korisnici dobiju potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svetu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.