in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Maluma napravio spektakl na Balkanu: Evo kako smo se proveli

Velika kolumbijska senzacija , započeo je ove godine 11:11 svetsku turneju, kojom promoviše svoj novi istoimeni album. A nakon 18 koncerta i 11 država, stigao je i na brdoviti Balkan. On je sinoć održao spektakularan nastup u Sofiji, na kojem je uživala i ekipa Teen Stara.

Koncert je kasnio puna dva sata i to zbog loše organizacije. Kapije Armeets Arene su otvorene samo 5 minuta pre 20:00 časova, pa je bilo potrebno dobrih sat i po vremena da mnogobrojni fanovi, koji su se okupili ispred arene, uđu i zauzmu svoje mesto.

Sve je zaboravljeno onog momenta kada se pevač u neonskim narandžastim pantalonama i crnoj jakni pojavio na pozornici pod laserskim šouom, propraćen eksplozijom i vatrenim efektima, pevajući svoj hit Mala Mia. Usledila je oluja aplauza. Iako je ovo prvi put da nastupa u ovoj državi, ali na celoj balkanskoj regiji, publika ga je dočekala kao starog prijatelja, pevajući njegove hitove i ponavljajući njegove plesne pokrete. Nastup je upotpunila velika grupa zgodnih kupanskih igračica.

Usledili su hitovi poput Corazon, Vente Pa Ca i Chantaje. Publika se iskreno radovala svakoj narednoj pesmi, pa je nemoguće odrediti koji singl je dobio najveće ovacije. Ipak, istakao se nastup za pesmu Felices los 4, kada je publika akapela, i bez Malumine pomoći, otpevala ceo deo od reči do reči.

Naravno, osim pesama uz koje već dugo đuskamo, Maluma je izvao i pesme sa novog albuma, za koje kažu da su mu omiljene:

Ovaj album je nastao u teškom periodu mog života. Tada sam odlučio da uzmem gitaru i sve ono što osećam pretočim u pesme. Zato je ovo možda i moj najiskreniji album.

Maluma je potom otrkio da obožava da peva sebi milim osobama dok svira gitaru, pa je usledila pesma Marinero, za koju kaže da mu je možda i omiljena koju je snimio do sada.

I dok se publika najviše radovala vrelim letnjim hitovima, Maluma se fokusirao na svoje fanove, koje je želeo što bolje da upozna. Zbog toga je napravio malu pauzu u nastupu, kako bi mogao da pročita sve banere koje su fanovi satima pravili. Nakon što je video baner jedne devojke na kojem piše ’Maluma da li mogu da dobijem zagrljaj?’ i baner fana koji je napisao ’Želim da plešem sa tobom’, pevač ih je nesebično pozvao na binu i ispunio im želje.

Od fanova je tražio samo da uživaju uz njegove hitove, što nije trebalo da traži dva puta. Cela arena je igrala uz popularne latino zvuke, koji su ih na momente toliko poneli da su svi zaboravili na telefone i kamare i jednostavno uživali uz uživo muziku, što se danas retko dešava.

dav

Balkanska lepotica: Maluma u vezi sa hrvatskim modelom

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara