Mali trikovi za savršeni #selfie

Činjenica: Fotkanje selfija nije nimalo lako. Da bi došla do onog pravog moraš prethodno da škljocneš minimum 10 puta, a ponekad i mnogo više. Hajde da zaboraviš na sve ovo, jer je vreme da naučiš nešto potpino novo, kada je u pitanju perfektan selfi.

Sa visine

Pre nego što uslikaš selfi, ne zaboravi malo više da podigneš ruku, jer sa visine, slika uvek bolje ispadne. Ukoliko voliš da se fotografišeš iz profila namesti onaj profil koji ti se bolje slika. Pojedine devojke šalju poljupce jer u toj pozi im se najviše dopada kako ispadaju.

Provera pozadine

Razmisli šta to čini lepu i zanimljivu sliku. Ne želiš nikakve zbunjujuće elemente. Iako želiš da te slika pokaže u pravom svetlu, prazna ambalaža u pozadini, nespreman krevet, i deda u pozadini koji gleda Tv, nešto je nedopustivo. Izbegavaj ovakvu pozadinu i biraj neutralna mesta gde ništa ne može sa strane da iskoči.

Prirodno svetlo uvek pobedjuje, zato izbegavaj veštačko. Uvek biraj svetlu pozadinu po mogućstvu beli zid, jer ćeš bolje ispasti.

Pravo svetlo

Nema ništa bolje od popodnevne svetlosti kako bi se škljocnuo jedan selfi. Verovala ili ne ovo je velika greška, zbog čega? Uglavnom svaka od nas u to doba ima podočnjake koji veoma loše ispadnu i iz tog razloga ne slikaju se džabe sve velike zvezde u jutarnjim časovima kad su najsvežije.

Dobar trik: Drži salvetu ili parče toalet papira u blizini face, ali izvan kadra, genijalno je. Neutralizuje blic a dobro ispadaš na slikama.

Magija šminke

Neko pravi frizuru samo za savršen selfi, a neko se poput Kylie Jenner šminka i stavlja ruž samo za potrebe slike. Ne moraš da budeš žrtva slikanja, jer ćeš svakako u neko doba dana izaći iz kuće, kad ćeš i da se našmikaš, taj trenutak iskoristi da uslikaš selfi, i trudi se da ti dnevna šminka ne bude previše napadna jer nema svrhe.

Dobar vodič za šminku može da ti budu selfiji klana Kardashian- Jenner one su uvek perfektno našminkane na svakoj fotografiji- prirodno i sa merom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.