Lili Reinhart: Više ne želim da glumim srednjoškolku

Lili Reinhart je osvojila naša srca kao srednjoškolka Betty  Cooper u popularnoj seriji Riverdale. Međutim, ako mislite da ćete nastaviti da je gledate u školskim klupama, grdno se varate. Barem ne van ove serije.

Naime, u razgovoru sa jednim magazinom, Lili je okrila svoje planove za karijeru i tada svima stavila do znanja da ne želi da nastavi da glumi srednjoškolce.

Mislim da je moje srce u filmovima To je ono što najviše želim da radim. Nadam se da ću imati puno uloga u raznim filmovima i da te uloge neće biti srednjoškolci, kao što je sada slučaj. Uzbuđena sam zbog drugih projekata koje ću raditi u budućnosti.

Ona je potom dolala i:

Trudim se da se udaljim od svih scenarija sa srednjim školama. Ja već sada igram srednjoškolku devet meseci u jednoj godini. Ne želim to više da glumim. Ne želim još jednu srednjoškolsku priču.

Nažalost, Lili još uvek nije imala svoju veliku ulogu na velikom ekranu, ali se nadamo da će joj se i ta želja uskoro ispuniti. A do tada u bioskope ćemo gledati njenog dečka Cola u ljubavnoj drami sličnoj Krive su zvezde.

Pogledajte trejler: Cole Sprouse igra glavnu ulogu u filmu sličnom ‘Krive su zvezde’

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.