LILHUDDY uskoro izbacuje album prvenac: Chase Hudson peva o prošlim vezama, ali neće pominjati nijednu bivšu

LILHUDDY planira da na debi albumu otpeva svoju životnu ljubavnu priču, ali ne planira da otkriva kome je posvetio pesme.

U novom intervjuu za NME, TikToker Chase Hudson otkrio je da snima ceo album, umesto EP-ja, za koji se uglavnom odlučuju njegove mlade kolege.

„Od početka želim da napravim nešto veliko, to mi je cilj. Snimio sam nekoliko različitih pesama, kako bih pokazao šta mogu, a sada sledi veliki BUM – album na leto,“ otkrio je on.

„Na albumu radim od septembra, oktobra 2020. godine i sve je došlo sasvim prirodno. Imao sam isti tim, svakog dana tokom tri, četiri meseca smo išli u studio i radili. Sviđa mi se taj proces,“ dodao je Chase.

„Čitav kreativni proces je tekao tako da sam svaku pesmu osetio u trenutku – kada bih ih napisao, počele su da imaju smisla. Zvuče kao priča. Pomislio sam da bi bilo dobro da ispričam priču o svim vezama u kojima sam bio, da sve to spojim u jednu priču i da album ne bude povezan ni sa jednom osobom poebno. To je koncept koji sam smislio – svaka pesma je deo priče,“ nastavio je.

„Jednostavno nikada nisam imao priliku da pričam svoje priče kada je reč o ljubavi ili nečemu sličnom. Uvek sam to držao za sebe, i to je bila samo jedna stvar o kojoj zapravo nisam želeo nikome da govorim“, nastavio je Chase. „Ali to što sam mogao da emocije napišem bilo je vrlo terapeutsko iskustvo,“ zaključio je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.