in ,

LILHUDDY uskoro izbacuje album prvenac: Chase Hudson peva o prošlim vezama, ali neće pominjati nijednu bivšu

Zanimljiv koncept smislio je TikToker lično

LILHUDDY planira da na debi albumu otpeva svoju životnu ljubavnu priču, ali ne planira da otkriva kome je posvetio pesme.

U novom intervjuu za NME, TikToker Chase Hudson otkrio je da snima ceo album, umesto EP-ja, za koji se uglavnom odlučuju njegove mlade kolege.

„Od početka želim da napravim nešto veliko, to mi je cilj. Snimio sam nekoliko različitih pesama, kako bih pokazao šta mogu, a sada sledi veliki BUM – album na leto,“ otkrio je on.

„Na albumu radim od septembra, oktobra 2020. godine i sve je došlo sasvim prirodno. Imao sam isti tim, svakog dana tokom tri, četiri meseca smo išli u studio i radili. Sviđa mi se taj proces,“ dodao je Chase.

„Čitav kreativni proces je tekao tako da sam svaku pesmu osetio u trenutku – kada bih ih napisao, počele su da imaju smisla. Zvuče kao priča. Pomislio sam da bi bilo dobro da ispričam priču o svim vezama u kojima sam bio, da sve to spojim u jednu priču i da album ne bude povezan ni sa jednom osobom poebno. To je koncept koji sam smislio – svaka pesma je deo priče,“ nastavio je.

„Jednostavno nikada nisam imao priliku da pričam svoje priče kada je reč o ljubavi ili nečemu sličnom. Uvek sam to držao za sebe, i to je bila samo jedna stvar o kojoj zapravo nisam želeo nikome da govorim“, nastavio je Chase. „Ali to što sam mogao da emocije napišem bilo je vrlo terapeutsko iskustvo,“ zaključio je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *