in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG CryCry

Liam Payne greškom objavio slobodniju fotografiju na instagramu, pa odmah obrisao

 je možda planetarno popularan zahvaljujući popularnosti benda One Direction, ali to ne znači da je imun na dopisivanja na Instagramu.

Jedno takvo – doduše, malo slobodnije – umalo je završilo u javnosti. Čini se da se 25-godišnji pevač zaigrao, pa na kratko objavio golišavu fotografiju na priči instagrama. U prvom planu je njegov isklesani torzo i tetovirana ruka.

To je podstaklo glasine da se bivši dečko Cheryl Cole često dopisuje sa obožavateljkama na ovoj mreži.

Priču je potpalila i 19-godišnja Caitlyn Rae koja je dan nakon Liamove objave objavila svoju razgolićenu fotografiju i napisala uz nju „nisam sigurna kome da pošaljemo ovo, pa evo izvoli“, što je Liam lajkovao.

Svi oni koji su videli Liamovu fotografiju uvereni su da ju je slučajno objavio, umesto da je pošalje devojci kojoj je bila namenjena, odnosno Caitlyn, piše Daily Mail.

„Liam je slučajno objavio razgolićenu fotku, kako lep početak dana“, „Zašto mi se čini da je Liam upravo slučajno objavio golu fotografiju“, „Je li Liam Payne slučajno pokazao golotinju u Instagram priči“, komentari su obožavalaca na društvenim mrežama.

Inače, spomenuta Caitlyn je veliki fan grupe One Direction, a na društvenim mrežama nije krila uzbuđenje što se Liamu dopala njena fotografija.

„Ne mogu da verujem da je član One Direction video moju zadnjicu i priznao da mu se sviđa to što vidi“, napisala je na društvenim mrežama gde je poprilično popularna. Tako na Youtube kanalu ima 250 hiljada pratilaca, na Instagramu više od 72, a na Twitteru 41 hiljadu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara