Letnji vodič kroz brigu o sebi: 5 saveta za bolji život

Leto je period kada svi mi imamo manje obaveza, a to može da nas povuče u potpuno drugom smeru. Umesto da zameniš dan za noć, dajemo ti 5 saveti koji će ti pomoći da živiš bolje ovog leta.

Pazi na san!

To što ne moraš da ustaješ rano, ne znači da bi trebalo da noći provedeš bindžujući serije za koje nemaš vremena tokom ostatka godine. Pokušaj da odoliš potrebi da ostaneš pred ekranom do kasno u noć. Trudi se da svake večeri legneš u isto vreme i probaj da odspavaš 10 sati – videćeš da će ti se isplatiti.

Ispoljavaj kreativnost

Neka ovo leto bude period kada ćeš raditi na svim svojim skrivenim talentima, o kojima dugo maštaš. Oslobodni umetnika u sebi!

Organizuj grupno gledanje filmova

Nema fakulteta, ni škola, pa mnogo ređe viđaš ljude sa kojima inače provodiš dosta vremena. Zbog toga predlažemo da napraviš movie night – organizuj grupno gledanje filmova i zajedno odgledajte neki od filmova sa Netflixa koje dugo čekate.

Isprobaj jogu

Ne samo što je odlična kao vežba, joga pomaže u redukovanju stresa i anksioznosti. Pogledaj nekoliko tutorijala na YouTubu i pronađi onaj koji ti najviše odgovara.

Uči, stalno uči

Čovek se uči dok je živ, stara je izreka, pa se potrudi da ti male, sive ćelije ne zakržljaju tokom leta. Ako nemaš enciklopediju pri ruci, sada su i društvene mreže pune interesantnog, edukativnog sadržaja, a svi muzeji širom zemlje su otvoreni, pa isplaniraj posetu bar jednom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.