in

OMGOMG CryCry WINWIN WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL

Kylie Jenner napadnuta u Holivudu, sve zbog toga što nosi krzno

Aktivisti za prava životinja napali su mladu preduzetnicu dok je bila u šopingu

Kylie Jenner se suočila licem u lice sa aktivistima za zaštitu životinja dok je izlazila iz luksuzne prodavnice na Rodeo drajvu na Beverli Hillsu.

Dvadesetpetogodišnja preduzetnica bila je odevena sportski, a nosila je i zaštitnu masku. Paparaci su je uslikali u subotu, 18. decembra, kako izlazi iz jedne prodavnice i seda na suvozačevo sedište belog Rolls Royce-a sa telohraniteljem, dok je mala grupa demonstranata protiv krzna okružila vozilo i vikala na nju megafonima.

Kao što se vidi na video snimku TMZ-a, jedna žena je vikala: „Sram vas bilo! Ti si čudovište! Sram te bilo što podržavaš krznenu industriju!“

Čini se da demonstranti nisu posebno targetirali Kylie tokom protesta, već se ona našla na tom mestu, pa su rešili da i nju potkače.

Oni su vikali i na druge pešake u ovom popularnom tržnom centru na otvorenom. Kylie im nije odgovorila.

PROČITAJ I: Kylie Jenner je najplaćenija poznata ličnost na svetu

Rijaliti zvezda u vreme protesta nije nosila krzno, ali ranije jeste: u januaru je izazvala kontroverzu podelivši fotografiju na kojoj nosi papuče Louis Vuitton napravljene od krzna od nerca, neposredno nakon što je delila vesti o smrti životinja u Australiji od požara.

Jenner je kasnije donirala milion dolara za pomoć u gašenju požara u ovoj zemlji.