Kuća zmaja, 2. sezona: Sve što znamo o novim epizodama

Vesteros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog veća koji se bore za kralja Aegona...

Druga sezona HBO Original serije „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) 17. juna stigla je na Max striming platformi. Evo šta sve znamo o novim epizodama.

O čemu se radi u drugoj sezoni serije?

Kraj prve sezone nagoveštava velike promene i sukobe unutar kuće Targerijen. „Ples zmajeva“ je naziv rata između suparničkih frakcija dinastije za kontrolu nad Gvozdenim prestolom. Druga sezona će se fokusirati na ovaj sukob, otkrivajući nove saveze, izdaje i borbe za moć.

Vesteros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog veća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru, a da svaka strana veruje u svoje zakonito mesto na Gvozdenom prestolu.

Ko igra u drugoj sezoni?

Glumačku ekipu koja se vraća u drugoj sezoni čine Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijan Frenkel, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harija Koleta, Betani Antoniju, Fibi Kembel, Fju Sabana, Džefersona Hola i Metjua Nidama.

U novoj sezoni, glumačkoj ekipi se pridružuju Abubakar Salim, Gejl Rankin, Fredi Foks, Sajmon Rasel Bil, Klinton Liberti, Džejmi Kena, Kiran Bju, Tom Benet, Tom Tejlor i Vinsent Regan.

Koliko epizoda ima Kuća zmaja?

Druga sezona serije ima ukupno osam epizoda. „Snimili smo osam divnih epizoda u kojima se dešava toliko toga, da ponekad imamo problem da ih svedemo na sat vremena“, rekla je režiserka Clare Kilner.

Pogledajte trejler.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.