in

LOLLOL WINWIN

Krive rasizam: Javnost besna jer je James Corden osvojio Emmy umesto Beyonce

Ovog vikenda snimljena je dodela Emmy nagrade, ali publika nije zadovoljna konačnim rezultatima. Javnost je posebno razočarana pobedom Jamesa Cordena i njegove popularne emsije Carpool Karaoke, u kategoriji u kojoj je bio nominovan i dokumentarac Beyonce koji je nastao na njenom legendarnom nastupu na Coachella festivalu.

Fanovi su se brzo uputili na društvene mreže kako bi izneli svoje zamerke, a mnogi su odluku o pobedniku nazvali mazoginističkom i rasističkom.

„Jako sam besna. Znači James Cordon i njegovo snimanje sa go pro kamerom je pobedilo Beyonce?Ne, ovo je veće od toga što je Beyonce izgubila nagradu. Ovo zaista govori koliko su ljudi mizoginistički i rasistički“, „Kamera zalepljena na šofersajbnu je osvojila Emmy, a Beyonce ne“, su samo neki od komentara koji se mogu pročitati.

Čak je i snimatelj Ben Hagarty, koji je dokumentovao Beyoncin nastup, očigledno razočaran gubitkom, naglasio kakve je poteškoće imao snimajući najbolji dokumentarac ove godine:

Držao sam pretešku kameru i hodao unazad držeći ove tri legende u kadru, dok me je Dave držao za pantalone i vodio jer sam silazio niz stepenice.

https://twitter.com/BenRealVsWorld/status/1173269714170085376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173269714170085376&ref_url=https%3A%2F%2Ftoofab.com%2F2019%2F09%2F16%2Fbeyonce-loses-emmy-to-james-corden-fans-call-snub-misogynistic-and-racist%2F

Beyonce se nije oglašavala ovim povodom, a dodela će biti emitovana ove nedelje.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara