in

LOVE!LOVE! WINWIN

Kris Jenner o uspehu Kylie: Prezime je dobila, novac je zaradila sama

nedavno je proglašena najmlađom self-made milijarderkom, a ova titula magazina Forbes donela joj je mnogo problema.

Odmah su se javili dežurni kritičari slavne porodica, kojima je zasmetalo to što je ona imala platformu koja joj je pomogla da zaradi novac.

Sa time se složila i sama Kylie, ali njena mama  smatra da je njena ćerka zasluženo dobila ovu titulu.

„Mislim da je sama stvorila tu milijardu. Tačno je da za moje ćerke možete reći da su nasledile neke stvari, ali potrebno je mnogo truda da biste radili to što one rade“, ispričala je ona u jutarnjem programu televizije CBS i objasnila kako je Kylie možda dobila platformu zbog prezimena, ali sama je zaradila novac.

„Uložila je vlastitu krv, znoj i suze u to. Kylie Cosmetics je bila njena ideja i neverovatan je uspeh koji je postigla“, dodala je ponosna mama i rekla kako čitava porodica zapravo uči od Kylie.

U intervjuu za nemački magazin Interview, Kylie je pokušala da odbrani titulu koju joj je dodeli magazin Forbes.

„Ne postoji reč kojom bi moja zarada mogla da se opiše sem da sam sve sama zaradila. To je istina. Spadam u tu kategoriju,“ bila je odsečna, a potom i objasnila:

„Moj slučaj je poseban samo zbog toga što, pre nego što sam osnovala kompaniju Kylie Cosmetics, imala sam veliku platformu i mnogo fanova,“ rekla je devojka, koja je pred kamerama od devete godine života.

Ipak, tvrdi da je finansijski nezavisna otkako je tinejdžerka.

„Nisam dobijala novac od roditelja nakon što sam napunila 15 godina. Koristila sam samo sopstveni novac da bih pokrenula kompaniju, a ni cent na mom bankovnom računu nije nasleđen… i na to sam ponosna,“ istakla je ona.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara