in

Kraj ere: Kanye West otpratio celu porodicu Kardashian sa twittera

Nakon emitovanja poslednje epizode rijaliti šou programa „U korak sa Kardashianima“, reper Kanye West otpratio je svoju suprugu Kim Kardashian i njene sestre sa twittera.

Iako su mu Kim, Kourtney i Khloe početkom nedelje čestitale rođendan na društvenim mrežama – Kanye ih je sve otpratio.

Kim je u rođendanskoj čestitki napisala da će ga „voleti do kraja života“, a za njegovu vezu sa Irinom Shayk, koja navodno traje nekoliko meseci, znala je, kaže, od početka.

Kada je u pitanju Instagram, Kanye tamo ništa nije objavio od novembra prošle godine, a jedina osoba koju prati jeste Kim Kardashian.

Kim i Kanye su u februaru prekinuli komunikaciju i on se iselio iz njihovog doma.

Ona je zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovo četvoro dece: North, Saint, Chicago Psalmom.

„Došlo je do toga da već mesecima nisu proveli vreme zajedno kao bračni par“, podelio je tada insajder za E! News. „Viđali su se zbog dece, ali žive odvojeno. Kim zna da je brak gotov. Ona je svesna toga već neko vreme.“

Kim i Kanye venčali su se u maju 2014. godine, a na ovaj korak odlučila se Kim. „Želi da se uveri da donosi ispravnu odluku za decu“, objasnio je izvor.

„Više nije reč o braku, ona će uvek brinuti za njega, ali među njima je gotovo“, dodao je izvor. „Kim je usredsređena samo na ono što je najbolje za decu. Ovo je bila teška odluka.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *