Konačno znamo ko je ubio Charlotte!

fb
tw
wa
tg
(foto: ABC)

Svi znamo da se kraj hit serije Pretty Little Liars bliži kraju, ali niko nije bio spreman za pretposlednju epizodu. Misterije Rosewooda su konačno počele da se rešavaju, ali niko nije mogao ni da pretpostavi kakvi su nas sve obrti čekali u prethodnoj epizodi.

19. epizoda je bila prava priprema za ono što nas tek čeka sledeće nedelje. Konačno znamo ko je ubio Sharlotte, o kome su pričale naše devojke na kraju prethodne sezone kada su upozorile Ali da ON dolazi po nju, Aria, Spencer, Emily, Ali i Hannah su pobedile u igri i oslobođene su od krivice da su ubile Dunhilla. Ostaje nam još da saznamo ko je A.D, ali to je priča za drugu sezonu.

***Pažnja, ostatak teksta sadrži spojlere***

(foto: ABC)

Pa ko je kriv za Charlottino ubistvo? Mona! Ispostavilo se da se Charlotte ni malo nije popravila. Sve je bila gluma, želeći da je što pre puste iz psihijatrijske bolnice. Njen plan je bio da se što pre vrati svojim igricama, lažima i mučenjem ostalih devojaka. Mona (naravno najpametnija od svih) je odmah znala šta Charlotte sprema pa se sastala sa njom ne bi li je uplašila. Međutim, umesto da je uplaši počinila je ubistvo iz nehata, što je sama priznala glavnoj grupici.

(foto: ABC)

Kako su konačno otkrile ko je ubica, Aria, Spencer, Emily, Ali i Hannah su ispunili ono što A.D. zahteva od njih i pobedili u gnusnoj igri. A kako on (ili ona) više nema ništa da iskoristi za ucenjivanje, bio/a je primoran/a da napusti grad.

Međutim, A.D. nije bio jedini problem koji je mučio naše devojke. Kako su one bile odgovorne za Dunhillovo ubistvo, bilo je samo pitanje vremena kada će policija doći na njihova vrata. A to se i desilo. Međutim, u poslednjem trenutku se pojavila Mary Drake svalivši krivicu na sebe ne bi li spasila svoju ćerku i njene drugarice. Do detalja je otkrila kako je ‘ubila’ lažnog doktora, zbog čega je to uradila i kako je uklonila dokaze. Policija joj je naravno poverovala, a naše lažljivice je pustila uz izvinjenje.

A što se tiče scene iz prethodne sezone, koja je trebalo da najavi poslednju… Ona scena gde ostale devojke uspaničeno dolaze kod Ali kako bi je upozorile da se ON vratio i da mora da beži… Ispostavilo se da je to samo san. I to Emilyin. Nije prikazano ko je ON zapravo, ali smo prilično sigurni da priča o Dunhilu.

Ako smo sve ovo dobili u pretposlednjoj sezoni, ne možemo ni da zamislimo kakva nas sve iznenađenja očekuju u finalu koji će trajati čak 2 sata! Ali jedno je sigurno, pripreite maramice, jer će nam sigurno trebati – najavili su da će neki voljeni lik umreti.

Do tada, pogledajte promo video:

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.