in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

Koja velika zvezda najavljuje koncert u Beogradu i/ili Zagrebu?

Jedna od najvećih zvezda današnjice, Celine Dion narednih dana najaviće koncert u Beogradu i/ili Zagrebu.

Ovo je definitivno proverena informacija, jer dolazi sa Instagram profila pop dive lično. U najavnom videu objavljenom na njenom Instagramu, u ogledalu se na različitim jezicima smenjuje poruka Vidimo se uskoro.

U našem slučaju, ovo bi značilo da će pevačica nastupati u Zagrebu ili Beogradu, a gde će doći znaćemo za neki dan, kada zvanično bude najavila evropsku turneju.

Inače, u intervjuu koji je domaćim medijima dala 2012. godine, Celine je izrazila želju da zapeva u glavnom gradu Srbije.

„Volela bih da konačno zapevam u Beogradu. Čula sam da kod vas gostuju najveće svetske zvezde. Moje turneje su velike i traju najmanje godinu dana, što znači da treba na vreme da me pozovete. Nadam se da se u Beogradu vidimo prvom prilikom,“ rekla je tada i otkrila da se seća Jugoslavije, koja je glasala za nju na Evroviziji.

„Upoznala sam mnogo divnih ljudi iz Srbije, neki su bili i članovi mog muzičkog tima. Znam da je vaša zemlja imala problema u prošlosti, ali svi se s vremena na vreme nađemo u nekoj nevolji, zar ne? Takođe, znam da je Srbija bila deo Jugoslavije, kojoj na izvestan način dugujem pobedu na Eurosongu 1988. Naime, Britanija i Švajcarska, za koju sam ja nastupala, pred kraj takmičenja imale su gotovo isti broj poena, a jugoslovenski žiri, koji je poslednji glasao, odlučio je pobednika. To nikad neću zaboraviti,“ rekla je Celine Dion.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara