KJ Apa doživeo saobraćajnu nesreću jer je zaspao tokom vožnje

(foto: The CW)

Zvezda serije Riverdale KJ Apa, koji tumači ulogu Archia Andrewsa, doživeo je saobraćajnu nesreću u kasnim večernjim satima, jer je zaspao tokom vožnje.

Kako prenose strani mediji, nakon 16-časovnog rada na setu serije KJ Apa je seo za volan i krenuo na 45-minutni put do kuće. Umoran do celodnevnog snimanja zaspao je za volanom i  udario u svetiljku. Mladi glumac je momentalno prebačen u bolnicu na posmatranje, ali utvrđene su mu samo manje povrede.

Iz policije kažu da je KJ Apa imao sreće  jer je udario u svetiljku a ne u auto koji je išao iz suprotnog smera. Suvozačeva strana njegovog automobila je u potpunosti uništena, ali hvala Bogu KJ se sam vozio to veče. Navodno, sa njim je trebalo da putuje i Cole Sprouse, ali se predomislio u poslednjem trenutku.

Ova nesreća je motivisala ekipu da od The CW proukcije zahteva veće mere opreznosti prema radnicima. Kako kažu izvori, iz produkcije ih teraju da snimaju do kasno u noć, a glumcima u ugovoru piše da su obavezni da sami sebi organizuju prevos do i od seta, naročito ako su u pitanju snimanja van granica Sjedinjenih Američkih Država. Iz The CW-a, sa druge strane, tvrde da nesreća nije njihova krivica, jer glumci uvek mogu da unajme taksi ili da ostanu u nekom hotelu blizu seta, ukoliko nisu u stanju da voze.

Nadamo se da će se KJ Apa brzo oporaviti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.