Kim Kardashian se oglasila: Taylor Swift nastavlja da laže

Proteklog vikenda, na internetu je osvanuo telefonski razgovor između Kanyea Westa Taylor Swift, u kome razgovaraju o njegovoj pesmi Famous.

Podsetimo se, ovaj razgovor je navodno Kim Kardashian West objavila pre nekoliko godina, nakon što je Swift tvrdila da joj West nikada nije otkrio da će se njeno ime naći u pesmi i da će on izgovori stih „I made that bitch famous.“

Duži snimak razgovora, objavljen tokom vikenda, navodno je pravi i pokazuje da su Kim i Kanye lagali, ali – da li je zaista tako?

Nakon što je Taylor na Instagramu napisala da joj je drago što je istina konačno izašla na videlo i da je neko „namerno izmontirao snimak, zbog koga njeni fanovi, porodica i ona prolaze kroz pakao četiri godine“, oglasila se Kim.

Ona je napisala da je ovaj sukob najmanje važna stvar u ovom trenutku, ali da je primorana da kaže da Taylor „nastavlja sa lažima“.

„Taylor Swift je odabrala da iskopa stari sukob u ovom trenutku, čini se veoma egoističnim imajući u vidu milione pravih žrtvi sada,“ počela je Kim i nastavila:

„Jedini problem sa celom situacijom je činjenica da je Taylor preko publiciste lagala da je Kanye nikada nije zvao da zatraži njenu dozvolu. Očiglednoj e da su pričali pa sam vam svima to pokazala. Niko nije rekao da je reč „kučka“ korišćena uz njenu dozvolu.“

„U trenutku kada su pričali, pesma nije bila napisana u potpunosti, ali kao što svi vide u spotu, ona je u saopštenju za javnost manipulisala činjenicama iz njihovog razgovora, kada je njen tim rekao da je ona „odbila da da dozvolu i upozorila ga zbog toga što će objaviti pesmu sa tako jakom, mizogenom porukom.“ Nikad se nije pričalo o reči kučka, već o tome da li je bilo poziva ili ne i u kom tonu se razgovor odvijao,“ nastavila je Kim.

Kim je istakla da je još jedna laž Taylor to da je ona montirala razgovor.

„Ja sam samo objavila delove razgovora na Snapchatu, a ceo razgovor ne menja narativ ove priče. Kanye kao muzičar ima pravo da dokumentuje svoj stvaralački put, baš kao što je ona nedavno uradila sa dokumentarcem,“ kazala je.

Kim je istakla da Kanye beleži snimanje svakog albuma i da bi i ovaj razgovor ostao nepoznat javnosti da je Taylor nije primorala da ga objavi i odbrani.

Odmah nakon obraćanja Kim, oglasila se portparolka Taylor Swift, Tree Pain. koja je kroz podsmeh upitala Kim „koga su tako razbesneli pa im se sveti objavljivanjem celog razgovora.“

Potom je ponovila saopštenje o pesmi Famous od pre nekoliko godina, u kome podvlači da Kanye nikad nije tražio dozvolu za pesmu, već da Taylor pesmu objavila na Twitteru.

https://twitter.com/treepaine/status/1242317695401541632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1242317695401541632&ref_url=https%3A%2F%2Fvariety.com%2F2020%2Fmusic%2Fnews%2Fkim-kardashian-twitter-response-taylor-swift-kanye-west-tape-leak-1203543120%2F

Čini se da ovoj drami nema kraja, ali ni jedna ni druga strana nisu se više oglašavale. Možda je tako i bolje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.