Kim Kardashian je „Pravna plavuša“ za Noć veštica: Da li je ovo najbolja Elle Woods ikada?

fb
tw
wa
tg

Možda nas je Kylie Jenner ubila svojim objavama kostima za Noć veštica, ali definitivnu titulu ove godine nosi njena starija sestra Kim Kardashian.

TV zvezda i buduća pravnica rešila je da se maskira u „pravnu plavušu“ ličnost – Elle Woods, lik iz istoimenog filma, koju je igrala Reese Witherspoon.

No, Kim se nije zaustavila na kostimu (i fenomenalnoj plavoj perici) već je snimila i video esej, kojim se Elle prijavila na Harvard. Kim ne bi bila Kim kada se ne bi presvukla više puta (što je verovatno lagano kada imaš toliko para.)

Prvi kostim je, naravno, onaj čuveni roze koji nosi Elle (sa sve psom u torbi.)

U drugom nam je Kim pokazala kako glumi, pa je rekreirala čuveni video esej iz filma, kojim se Elle prijavila za fakultet.

Kim Karadshian trenutno studira kako bi postala advokat, a to čini kroz četvorogodišnje stažiranje, što je legalan način da se postane pravnik u Kaliforniji.

U intervjuu koji je u aprilu dala za magazin Vogue, Kim je otkrila da je nakon sastanka sa američkim predsednikom Donaldom Trumpom rešila da se bavi pravima. Podsetimo, ona je pomogla da se oslobodi Alice Marie Johnson, čime je započeta reforma zatvorskog sistema u Sjedinjenim Američkim Državama.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.