in

LOVE!LOVE! OMGOMG CryCry

Kim Kardashian je „Pravna plavuša“ za Noć veštica: Da li je ovo najbolja Elle Woods ikada?

Možda nas je Kylie Jenner ubila svojim objavama kostima za Noć veštica, ali definitivnu titulu ove godine nosi njena starija sestra .

TV zvezda i buduća pravnica rešila je da se maskira u „pravnu plavušu“ ličnost – Elle Woods, lik iz istoimenog filma, koju je igrala Reese Witherspoon.

No, Kim se nije zaustavila na kostimu (i fenomenalnoj plavoj perici) već je snimila i video esej, kojim se Elle prijavila na Harvard. Kim ne bi bila Kim kada se ne bi presvukla više puta (što je verovatno lagano kada imaš toliko para.)

Prvi kostim je, naravno, onaj čuveni roze koji nosi Elle (sa sve psom u torbi.)

View this post on Instagram

Legally Blonde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U drugom nam je Kim pokazala kako glumi, pa je rekreirala čuveni video esej iz filma, kojim se Elle prijavila za fakultet.

Kim Karadshian trenutno studira kako bi postala advokat, a to čini kroz četvorogodišnje stažiranje, što je legalan način da se postane pravnik u Kaliforniji.

U intervjuu koji je u aprilu dala za magazin Vogue, Kim je otkrila da je nakon sastanka sa američkim predsednikom Donaldom Trumpom rešila da se bavi pravima. Podsetimo, ona je pomogla da se oslobodi Alice Marie Johnson, čime je započeta reforma zatvorskog sistema u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti