in

LOLLOL CryCry WINWIN WTFWTF

Khloe Kardashian pati za bivšim: Besna jer se verio?!

Iako je Khloe Kardashian bila tu za svog bivšeg supruga Lamara Odoma kada je 2015. godine umalo umro od posledica predoziranja, izvor blizak zvezdi tvrdi da atleta nije imao ni malo poštovanja prema rijaliti zvezdi, te je nije ni pozvao da je obavesti da se upravo verio sa Sabrinom Parr. 

https://www.instagram.com/p/B451-ieBqtI/

Naime, kako prenose inostrani mediji, Khloi je za njegovu veridbu sa ličnim trenerom Sabrinom saznala preko medija što ju je jako pogodilo.

Prilično je ljuta jer je za to saznala preko medija. Smatrala je da zaslužuje da je bivši suprug pozove i pripremi za svoju veridbu. Nadala se da će barem imati toliko poštovanja pema njoj„, tvrdi izvor za inostrane medije.

https://www.instagram.com/p/B4xeKIShz0S/

Kako je dodatno objasnio, treba joj malo vremena da „se iskulira“ , te će ga u dogledno vreme najverovatnije i nazvati i čestitati mu.

Khloi je želela da se pomiri sa njim i s vremena na vreme je pričala da se nada da će ponovo biti skladan par. Međutim, sada kada se verio, pravo je vreme da Khloi nastavi dalje i završi sa tim poglavljem svog života“ , dodao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B39kRtPB-IX/