in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Khloe Kardashian opet operisala nos? Ličiš na Michaela Jacksona, poručuju fanovi

 nebrojeno se puta našla na udaru fanova zbog navodnih estetskih korekcija svog lica, ali je ona sve to demantovala.

Čini se da nijedna njena fotografija objavljena na instagramu ne može da prođe bez komentara da je opet nešto menjala na licu, a ni poslednja nije izuzetak.

Khlo je objavila nekoliko novih fotografija na kojima je u centru pažnje njeno neprepoznatljivo lice, a u centru pažnje fanovi i pratilaca je nos koji izgleda tanje nego ikad.

„Sestro, još dve operacije i lice će ti izgledati kao Donatellino (Versace)“, „Iznenađena sam da operacija nosa može ispasti ovako grozna, a imaš toliko para“, „Šta ti se desilo s licem? Izgleda totalno drugačije“ neki su od komentara, ali komentatori su otišli i korak dalje.

„Lice ti izgleda kao lice Michaela Jacksona ili Lil Kim“, „O Bože, Michael Jackson se vratio“, „Uništila si si lice“, glase oni najoštriji.

Mnogima smeta i to što Khloe stalno promoviše body positivity i govori pratiocima da treba da vole sebe, a ona sama to ne radi.

„Khloe, mislim da si snažna žena i inspiracija mogima. Ali ne razumem zašto imaš potrebu da stalno nešto menjaš na licu. Nauči nešto iz silnih inspirativnih citata koje stalno stavljaš na story,“ bila je iskrena jedna pratiteljka.

Khloe uporno tvrdi da nije ništa menjala na licu, a nedavno je za Vogue izjavila da joj nos drugačije izgleda zahvaljujući konturisanju.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara