in

GrrrGrrr LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Khloe Kardashian opet na meti fanova zbog navodnih plastičnih operacija

Khloe Kardashian sve češće je na meti fanova, koji su ubeđeni da je TV zvezda zavisna od odlaska kod plastičnog hirurga.

I zaista, ukoliko se uporede fotografije nastale pre 10 godina i ove od danas, jasno je da se sa licem Khloe nešto događalo.

Poslednje fotografije na instagramu naišle su na velike kritike, a fanovi je mole da prestane sa odlaskom kod plastičnih hirurga, jer se čini kao da je zavisna od estetskih zahvata i da je „preterala.“

„Previše si plastična,“ „Ne prepoznajem te,“ samo su neki od komentara koji joj fanovi redovno ostavljaju ispod fotografija. Uprkos tome, ona uporno poriče da ide kod hirurga.

Isti slučaj se dogodio i pre nekoliko meseci kada je Khlo objavila nekoliko novih fotografija na kojima je u centru pažnje njeno neprepoznatljivo lice, a u centru pažnje fanovi i pratilaca je nos koji izgleda tanje nego ikad.

„Sestro, još dve operacije i lice će ti izgledati kao Donatellino (Versace)“, „Iznenađena sam da operacija nosa može ispasti ovako grozna, a imaš toliko para“, „Šta ti se desilo s licem? Izgleda totalno drugačije“ neki su od komentara, ali komentatori su otišli i korak dalje.

„Lice ti izgleda kao lice Michaela Jacksona ili Lil Kim“, „O Bože, Michael Jackson se vratio“, „Uništila si si lice“, glase oni najoštriji.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara