Kesha optužila Dr. Luka da je silovao Katy Perry

Kesha i Dr. Luke još od 2014. godine vode pravnu bitku jer je pevačica optužila svog bivšeg producenta za seksualno zlostavljanje i silovanje 2005. godine. U celu dramu je sada umešana i Katy Perry.

Naime, jedan portal je objavio pravni dokument koji je poslao tim Dr. Luka u kojem se spominje sadržaj privatne prepiske između Lady Gage i Keshe. U dokumentu piše:

16. februara 2016. godine optužena je poslala poruku Stefani Germanotti pozatijoj kao Lady Gagi, u kojoj je ponovila lažne tvrdnje da ju je Luke silovao. U toj poruci, optužena je takođe lažno tvrdila da je Luke silovao i Kathryn Hudson, poznatiju kao Katy Perry.

Katy Perry nikada nije optužila producenta za seksualno uznemiravanje, ali jeste iznenada prekinula saradnju sa njim. Kada su je pitali zbog čega je to uradila, onda je jednostavno odgovorila: “Moram da napustim gnezdo“.

Dr. Lukov tim sa druge strane oštro demantuje sve glasine, dodajući da imaju i Katynu izjavu da do napastvovanja nikada nije došlo.

Katy Perry je lično potvrdila da je Dr. Luke nije silovao. Ove Keshine optužbe baš kao i sve druge su baziranje na lažima, nezrele su i uvredljive i za Dr. Luka i za Katy Perry.

Katy se još uvek nije javno oglašavala ovim povodom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.