in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL WINWIN CryCry

Kendall Jenner: Znam da nisam poželjna kao moje sestre

Kendall Jenner

Nije uvek lako biti deo Kardashian-Jenner carstva. Pet sestara – Kylie, Kendall, Kourtney, Kim i Khloé nisu preuzele samo ekrane, već dominiraju i u carstvu mode, šminke, kozmetike.

Zaista su tim iz snova, ali nije sve uvek tako čarobno. U intervjuu za Telegraf, Kendall Jenner priznala je da se često oseća kao da nije deo porodice, jer ni fizički ni psihički ne podseća na ostatak porodice.

„Moja sestre imaju obline za razliku od mene. Imaju grudi, a ja ih nemam. Tokom odrastanja uvek sam bila mršava devojčica koja je gledala u sestre i razmišljala da li treba da budem privlačna kao one. Dobar deo života sam se osećala kao da zbog toga nisam deo porodice,“ istakla je ona.

Kendall je otkrila i da se manje pojavljuje u seriji U korak sa Kardashianovima zbog toga što neke delove svog života želi da drži u tajnosti. Samu sebe je nazvala „štreberkom porodice“ i „veoma različitom od ostalih.“

Iako joj je to smetalo tokom odrastanja, sada kaže da joj je drago što je tako. „Sviđa mi se što je moj vajb drugačiji. Volim drugačije stvari nego moje sestre i to je okej,“ objasnila je.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Maluma gost na novom singlu Madonne

Taylor Swift, BTS i Ariana Grande među 100 najuticajnijih ljudi magazina Time