Katy Perry ponovo optužuju da jede ljudsko meso

Na internetu se mogu naći mnoge lažne vesti, a neke od njih su toliko urnebesne da se zapitamo da li zaista neko veruje u njih. Ovo je jedna od takvih vesti, jer verovali ili ne, Katy Perry su ponovo optužili da je kanibal!

Naime, portal YourNewsWire je nedavno objavio članak u kojem su pisali o ekskluzivnom, ali tajnom restoranu koji na meniju ima ljudsko meso. Na njihovom sajtu piše da su specijalizovani u spremanju ljudskog mesa, koje dobijaju od mladih i zdravih tela. Iako na sajtu ne piše ni adresa ni broj telefona restorana, može se naći lista zaposlednih sa sve fotografijama. Problem je u tome što su to fotografije koje se mogu kupiti na internetu. Tako npr, fotografije menadžera se može naći i na sajtu koji reklamira operaciju za podmlađivanje kože, a fotografija vlasnica na sajtu koji promoviše tretman laserima.

To je sasvim dovoljan dokaz za nas da poverujemo da restoran uopšte ni ne postoji, pa ne treba ni da demantujemo priču da je Katy njihov redovan gost. Inače, po pisanju ovog portala Katy nije jedina zvezda koja je uživala u specijalitetima od ljudskog mesa. Klubu kanibala su se izgleda pridružili i Chelsea Clinton, Anderson Cooper i Meryl Streep.

Inače ovo nije prvi put da su Katy optužili za kanibalizam. Isti sajt je u novembru napisao lažan članak u kojem je Katy navodno priznala da redovno posećuje kanibalističke žurke u Holivudu, dodajući da ljudsko meso ima ukus kao svinjsko. Naravno, ovu priču su brzo demantovali drugi strani mediji.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.