in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG WINWIN

Katy Perry i Orlando Bloom uskoro postaju roditelji

Katy Perry i Orlando Bloom su nedavno objavili divne vesti da su se verili za Dan zaljubljenih. Oni očigledno ne žele da ostanu vereni još dugo, jer ozbiljno razmišljaju o venčanju i proširenju porodice.

Kako otkriva izvor blizak paru, pevačica i glumac neće biti jedan od onih holivudskih parova koji su vereni godinama, već planiraju da što pre ozvaniče svoju romansu. Izvor je za People magazin otkrio:

To im je trenutno prioritet. Pričaju o veridbi već neko vreme. Katy je shvatila da se oseća sigurno uz Orlanda. Ona se jako loše osećala nakon raskida sa Russellom Brandom, pa je to što se ponovo udaje velika stvar za nju. Njeni prijatelji i porodica su jako uzbuđeni zbog njih.

On dodaje da je jedan od glavnih razloga zbog kojeg će požuriti sa venčanjem i svadbom taj što žele uskoro da prošire porodicu:

Oni žele da imaju dete što pre.

Kako ih u ovom planu ništa ne bi sputavalo, izvor kaže i da je Katy spremna da neko vreme žrtvuje svoju karijeru. Zbog toga će u narednom periodu usporiti sa projektima, snimanjem novog albuma i nastupima

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Charles Melton napravio zbrku zbog tetovaže posveće Camili Cabello

Monsta X – Alligator