Katherine Langford prelazi na ‘Riverdale’?

Katherine Langford je osvojila čitav svet svojim neverovatnim preformansom u seriji 13 Reasons Why kao Hannah Baker. Nažalost, ona neće biti deo treće sezone, što je i sama potvrdila objavom na Instagramu, međutim nedavno su se pojavile glasine da će postati deo voljene Riverdale ekipe.

Iako su u pitanju samo glasine, fanovi su se obradovali kada su čuli da postoji makar mala verovatnoća da ćemo Katherine od ove jeseni gledati u Riverdalu. Glasine su počele nakon što CFDA dodele nagrada, koje su se prošle nedelje održale u Njujorku. Ceremoniji su prisustvovali Katherine, Lili Reinhart i Camila Mendes. Iako su devojke došle odvojeno, izvori kažu da družile tokom ceremonije, ali dodaju i da su čuli kako Lili i Katherine pričaju o Katherininom pojavljivanju u njihovoj seriji.

Nakon što je svetu objavila da se više neće glumiti u 13RW, Katherina je naglasila da za fanove sprema velika iznenađenja ove i sledeće godine o kojima još uvek ne sme da priča. Ali da li se među njima ubraja i angažovanje u Riverdalu? Čini se da ćemo morati da sačekamo još koji mesec kako bismo zaista bili sigurni.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.