Kao što smo i mislili: Peta sezona ‘The Originalsa’ se završila u Mystic Fallsu (VIDEO)

(foto: The CW)

Ovog vikenda se emitovala poslednja epizoda pete sezone The Originalsa. Fanovi imaju pomešana mišljenja o kraju jer, dok su neki likovi konačno dobili kraj koji zaslužuju, drugi nisu bili te sreće.

***Pažnja: Ostatak teksta sadrži spojlere

Mickelson porodica je konačno pobedila Hallow, ali je pobedu skupo platila. Svaka magija dolazi sa cenom, a oni su ovog puta platili porodicom. Kol, Klaus, Rebekah i Elijaha više nikada ne smeju da se vide ili da razgovaraju, i još bitnije, ne smeju prići Hope. Međutim, to ne znači da su svi tužni.

https://www.youtube.com/watch?v=zNGoy4eVJys

Kol je otišao u San Francisko gde planira da zaprosi Davinu. Rebekah i Marcel su konačno odlučili da daju šansu njihovoj romansi i to u Njujorku.

Odvajanje od porodice (preciznije Klausa) najteže je palo Elijahi. Zato je zamolio Marcela da mu izbriše svu ljubav i naklonost ka braći i sestri. Promenio je svoj imiđ i otišao u Francusku da svira klavir u barovima.

Klausu je teško pala činjenica da više nikada neće smeti da vidi svoju jedinu ćerku, ali je spreman da za njenu sigurnost uradi sve, pa čak i da ode. Ali pre nego što je otišao, morao je da se poslednji put pozdravi i sa svojim prvim sinom – Marcelom.

https://www.youtube.com/watch?v=bLL85X0Icbw

A Hope? Ona je otišla na jedino mesto gde će uvek biti prihvaćena i gde će upoznati i drugu decu sličnu njoj – u Salvatore školu, koju drže Caroline i Alaric. Iako se Caroline nije pojavila u ovoj sceni, sada smo sigurni da će dobiti svoju ulogu u šestoj sezoni. Zato fanovi Klaroline, ne gubite nadu jer će Klaus konačno imati priliku da ispuni svoje obećanje i pokaže Carolini šta svet ima da ponudi.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.