in

LOVE!LOVE! CryCry LOLLOL OMGOMG WTFWTF

Justin Bieber demantovao da je jedna pesma sa albuma posvećena Seleni Gomez

Uprkos tome što su raskinuli pre mnogo godina, zagriženi fanovi veruju da je jedan stih u Justinovoj pesmi Ghosts direktan odgovor na Selenine stihove

Justin Bieber objavio je prošlog petka album Justice, a fanovima nije dugo trebalo da jednu od pesama povežu sa Selenom Gomez.

Uprkos tome što su raskinuli pre mnogo godina, zagriženi fanovi veruju da je jedan stih u Justinovoj pesmi Ghosts direktan odgovor na Selenine stihove u staroj pesmi Ghost of You.

„But I don’t think I’ll ever break through / The ghost of you” glasi Selenin stih iz pomenute numere, što je primetio TikToker maryamalrazooqi.

A Justinov navodni odgovor na ovaj stih je….  „I want you to know that if I can’t get close to you / I’ll settle for the ghost of you.“

https://www.tiktok.com/@maryamalrazooqi/video/6941849133820955909?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Naravno, ove reči su potpuna slučajnost (zašto bi on odgovarao na pesmu staru godinama?!), ali to nije sprečilo fanove da u komentarima podrže ovu suludu teoriju.

Sam Bieber je u intervuu za britansko izdanje magazina Vogue objasnio da pesma govori o gubitku i razdvajanju, posebno u doba globalne pandemije.

“Pesma je o gubitku voljene osobe. Znam da se to dogodilo mnogima. Iza nas je teška godina u kojoj su mnogi izgubili voljene, mnoge veze nisu izdržale. Stih ‘If I can’t get close to you, I’ll settle for the ghost of you’ odnosi se i na karantin – više nismo povezani kao nekada,” objasnio je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *