Jungkook nije želeo da debituje sa BTS-om, momci ga ubedili sladoledom

BTS je debitovala kao grupa sa 7 članova, ali fanovi znaju da je sve moglo da izgleda mnogo drugačije. Ništa ne bi bilo isto da su Jimina izbacili iz grupe kao što su neki želeli, ili da je J-Hope napustio momke pre debita, kao što je planirao. A zahvaljujući starom blogu, saznali smo da je sličan plan imao i Jungkook.

Naime, u blogu koji je Kookie nazvao Dnevnik običnog trainee-a i treninzi plesa u SAD-u, pevač je opisao svoje iskustvo iz Amerike. Na početku je napisao:

Kako bih postao plesač Jeon Jungkook išao sam da treniram u Los Anđelesu na jedan mesec. To je bio prvi put da sam putovao avionom. Prvog dana sam imao 2 ili 3 časa,  nije bilo teško kao što sam očekivao. Ali već nakon drugog časa sam počeo da imam nervne slomove. Nisam mogao da razumem šta mi pričaju. Čim se probudim ujutru išao sam u korejski restoran. Zbog korejske hrane dom mi nije toliko nedostajao.

Golden Maknae je otkrio da mu je put u Americi toliko prijao, da je želeo da napusti BTS i jednostavno počne da se bavi plesom:

Otišao sam u Ameriku i više nisam želeo da debitujem sa BTS-om. Želeo sam da se bavim plesom. Samo sam želeo da plešem. Zato su me članvi BTS-a odveli na sladoled i promenili mi mišljenje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.