in

James Charles je ponovo vlasnik najvećeg beauty kanala na YouTubu

Svađa nekadašnjih bliskih prijatelja Tati Westbrook i Jamesa Charlesa potresla je celu YouTube zajednicu. James, koji je nekada bio najveći beauty kanal, brzo je počeo da gubi pratioce, zbog čega ga je na vrhu zamenio Jeffree Star. Međutim, James se nakon nedelju dana ponovo vratio na tronu.

Naime, nakon što ga je Tati isprozivala u svom YouTube klipu, jer je potpisao ugovor sa njoj konkurentnom kompanijom, a potom ii javno otkrila da je sekualni predator, Jamesa je prestalo da prati preko 3 miliona ljudi.

Par dana nakon toga, oglasio se James na svom kanalu gde je do detalja objasnio svoju stranu priče i uz skrinšotove raznih dopisivanja dodakazao da su priče o njemu ili preuveličane ili lažne. Odmah nakon što je objavio ovaj video, James je počeo da dobija pratioce, dok su ih Tati i Jeffree Star gubili.

Par dana nakon što su se strasti utišale, James je konačno prestigao Jeffree Stara i povratio titulu najvećeg beauty kanala na YouTubu. Ipak, on sada ima nešto više od 15 miliona suba, što je i dalje preko milion manje od početka ove drame.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara