James Charles dokazao da je nevin: Tati počela da gubi pratioce

fb
tw
wa
tg

Skandal koji je potresao YouTube scenu dobio je neočekivani obrt nakon što se James Charles zvanično oglasio i razjasnio celu situaciju. (Ako još uvek niste upućeni u detalje, kliknite na link OVDE)

Naime, nakon što je Tati objavila svoj famozni videu gde je, razočarana što je njen blizak prijatelj odlučio da sarađuje sa njoj konkurentnom kompanijom, razotkrila njegovu tamnu stranu, James je brzo postao najomraženija osoba na internetu. Nekada najuspešniji beauty i make-up jutjuber je brzo izgubio rekordan broj pratioca jer ga je Tati okarakterisala kao seksualnog predatora. Nakon što je skandal izbio, James se oglasio samo jednom i to kako bi se izvinio bliskoj prijateljici jer je sarađivao sa zabranjenim brendom, ali nije reagovao na strašne opdužbe. Do sada.

James je konačno objavio video, nazvan No More Lies, gde je do detalja pričao o svim optužbama na njegov račun, pružajući dokaze da su sve priče ili izmanipulisane ili lažne.

Počeo je od samog starta i pričom sa vitaminima, koja je započela celu zavrzlamu. Kao što je i sama Tati u svom videu otkrila, James je počeo da radi sa njoj konkurentnim brendom kako bi u poslednjem trenutku dobio karte za Coachellu koji pružaju mnogo veću sigurnost, jer se nije osećao prijatno sa kartama koje je posedovao. Tati je tada izjavila da ne veruje u tu priču, ali je James uz skrinšotove dopisivanja dokazao da to jeste istina. Tati je u svom videu rekla i da ju je jako pogodilo što joj James nije ranije rekao da je potpisao ugovor, što je on ponovo demantovao pokazavši poruke pre objavljene reklame.

Ono što je najviše uzburkalo javnost jesu priče o njegovim aferama sa strejt momcima. James je detaljno objasnio celu situaciju, ponovo pružajući skrinšotove raznih prepiski kao dokaz, potvrdivši da su priče manipulisane kako bi njega predstavili u lošem svetlu. Tvrdi da nikada nije uradio nešto drugoj osobi bez pristanka i da bi flertovanje sa momcima završio čim bi primetio da oni nisu zainteresovani za njega. Priznaje da ga jako privlače strejt muškarci, ali je kao objašnjenje pružio video Jeffree Stara, koji je pričao o svojim ljubavim iskustvima.

Kao rezultat ovog videa, Jamesov online status se konačo oporavlja, dok je Tati brzo počela da gubi partioce koje je dobila čim je objavila svoj video Bye Sister.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.