Jacob Elordi je pojasnio da li zaista žali što je snimao „The Kissing Booth“

Jacob Elordi je našao se na meti negativnih komentara izjavom da žali što je igrao u filmovima The Kissing Booth.

Većina onih koji su gledali popularnu trilogiju, pomislili su da su osećanja popularnog glumca kristalno jasna – ali možda je sve pogrešno shvaćeno.

U intervjuu za Esquire, australijski glumac bio je iskren u vezi sa svojom karijerom: “Nije mi dovoljno stalo da budem poznata ličnost koja bi snimala filmove koji je ne zanimaju”. Da li je ovo bio odgovor na sve negativne komentare, koje je glumac dobijao tokom prethodnih godina igrajući Nou Flin?

Krajem 2020. rekao je za Vanity Fair: “Imam čisto srce i volim bioskop, pa sam imao čudnu moralnu bitku. Šta ja pomažem i podržavam? Jesam li ja lice ovog zastrašujućeg novog doba? Da li ubijam ovu stvar koju volim? Ali razmišljao sam. Uradiću sve šta god budem morao da dođem do karijere u SAD-u.”

Nakon premijere drugog dela filma, “The Kissing Booth”, fanovi su spekulisali da je poznati glumac izgledao “jadno” na snimanju, što je demenatovao, rekavši da ima “odmarajuće jadno lice”. Jacob, koji se trenutno sprema za drugu sezonu Euphorie, nadovezao se na istu temu u svom novom intervjuu sa Esquire:

“Nekada sam se mnogo brinuo o tome šta ljudi misle o meni i kakav sam glumac zbog filmova koje sam snimio. Osećao sam se neshvaćeno – kao da sam morao svima da dokažem da sam ozbiljan.”

Elordi je u nastavku dodao da su ga “čuvali neko vreme”, jer je snimio tinejdžerski film, koji je, moramo dodati, postao jedan od najgledanijih Netflixovih filmova ikada.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.