in ,

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

J-Hope i Jimin donirali novac za siromašne učenike

Momci iz BTS-a često daju novac koji su zaradli društvu kako bi se odužili zbog velike podrške koju svakodnevno dobijaju. To su ponovo uradili J-Hope i Jimin i time obradovali brojne učenike u svojoj domovini, kojima je ovakva pomoć bila neophodna.

Naime, korejski mediji pišu da je Hobi donirao čak 100 miliona vona, tj. preko 80.000 dolara fondaciji, koja je kasnije odlučila da ta sredstva preusmere ka srednjoškolcima kojima je novčana pomoć preko potrebna.

Prema daljim detaljima, otkriveno je da je fondacija odlučila da narednih pet godina, godišnje 10 đaka dobiju stipendiju koja će iznositi oko 400 dolara. Školarine će dobiti učenici koji su se istakli svojim radom. Jedna od izabranih devojka za ovu godinu je izjavila:

Sada ću se fokusirati na moje obrazovanja, kako bih, kada se zaposlim, mogla da doniram za školarine drugim đacima.

Nedavno se za sličan korak odlučio i Jimin, ali bez posrednika. On je studentima u svom rodnom Busanu takođe donirao 100 miliona vona, koje je uručio njegov otac, jer je on zbog turneje boravio u Americi. Škola koja je primila ovu donaciju je tada otkrila i:

Jimin konstantno donira po 60 potpisanih BTS albuma a 10 učenika iz njegove bivše srednje škole su na njegov račun dobili i nove uniforme.

Kako ih ne voleti?

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Selenina nova modna kombinacija je inspirisana njenim životom

Nova muzika petkom: Glasaj za omiljeni novi singl