in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Iz poštovanja prema njihovoj kulturi, BTS promenio nastupe u Saudijskoj Arabiji

je ovog vikenda održao istorijski koncert u Saudijskoj Arabiji, zbog kojeg su imali veliku osudu javnosti. Međutim, momci su odlučili da se fokusiraju na svoje fanove i nastup, a ne na politiku. A nakon što su klipovi sa koncerta počeli da se šire društvenim mrežama, utvrđeno je da su se članovi i njihov tim dobro pripremili sa spektakl.

Naime, BTS je promenio svoje koreografije kako bi bile u skladu sa islamskom kulturom.

Fanovi nisu mogli a da ne primete  da je koreografija za pesmu Baepsae promenjena zbog seksi presnih pokreta. J-Hope je ovaj sporni pokret promenio tako što je publici poslao srce.

RM je sa druge strane pokazao originalnu koreografiju, bez ikakvih modifikacija, ali fanovi veruju da se reper jednostavno zaneo.

Sa druge strane koreografija za Jiminovu pesmu Serendipity je promenjena, pa pevač ovog puta nije podigao košulju kako ne bi otkrio kožu koja treba da budu prekrivena odećom.

Za razliku od drugih koncerta, članovi grupe su međusobno ovog puta imali manje fizičkog kontakta, a momci su između ostalog izbegavali da se klanjaju publici, jer se u islamskoj kulturi smatra da se treba klanjati samo Bogu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara