in

Istina ili laž: Demi Lovato i Wilmer su ponovo zajedno?

Demi Lovato je iza sebe ostavila godinu prepunu patnji u kojoj je umalo izgubila život! Izašla je iz rehabilitacionog centra i već neko vreme se drži dalje od droge i alkohola, ali isto se ne može reći za njene bivše ljubavi!

Prema tvrdnjama izvora, stara romansa između tridesetdevetogodišnjeg Wilmera Valderrame i dvadesetšestogodišnje Demi Lovato ponovo cveta!

Kako je izvor za Star objasnio, Wilmer je kontaktirao Demi nakon što je čuo stravične vesti o predoziranju i od tada su u stalnom kontaktu.

Ponovo su postali jako bliski. Iako je ona bila i sa drugim muškarcima od njihovog raskida, on nikada nije prestao da je voli i srećan je što se vratila trezna i čista“ , objasnio je izvor.  „Iako nisu zvanično zajedno, varnice postoje„.

Ne žure nigde, ali svi mogu da primete, i svi već komentarišu da njih dvoje definitivno ponovo treba da budu zajedno“ , dodao je izvor. „Wilmer ima neverovatno pozitivan uticaj na njen život i njena porodica je presrećna da se vratio. Nadamo se da će ovo leto biti posvećeno njima„.

Glasine kruže a dvoma zvezdama to ni najmanje ne smeta, naprotiv, njih dvoje su nedavno imali zajednički Instagram live u kome je Wilmer Demi nazvao „slatkom“ i rekao joj da „predivno izgleda“, a pevačica nije skidala osmeh sa lica.

Međutim, brzo nakon što je ova vest obišla svet, oglasili su se drugi izvori bliski pevačici koji su demantovali ove glasine, uz obrazloženje da su Demi i Wilmer ostali bliski prijatelji nakon raskida.

Šta vi mislite, da li je ovo glasina tačna ili lažna?

 

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara