Ispala novinara: Dove Cameron izazvala Justina Biebera na partiju hokeja

Ko radi taj i greši, zar ne? Novinari često prave male, a nekada i katastrofalne greške u svojim člancima, a poslednja greška koju je javnost uočila je slatko nasmejala sve koji su gledali popularnu Disney seriju Liv and Maddie.

Naime, mlada uspešna igračica hokeja koja je predstavljala Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama ove godine, je nedavno izazvala Justina Biebera na prijateljski meč, što je privuklo veliku pažnju medija. Posebno je zanimljivo to što se ta devojka zove Maddie Rooney, baš kao i slatka sportiskinja koju je igrala Dove Cameron u popularnoj seriji Liv and Maddie. Slučajnost je tako velika, da oni koji nisu upoznati sa serijom ili nisu previše zainteresovani za sport, mogu lako da naprave nenamernu grešku.

Upravo to se i desilo, pa su jedne novine objavile članak na ovu temu, a umesto fotke Maddie koja je ove godine igrala u Pjongčangu, oni su objavili fotografiju Dove u ulozi Meddie iz Disneyjeve serije, pa je ispalo kao da je Maddie Rooney, tj. Dove Cameron izazvala Biebsa na igru.

Ovaj članak je brzo obišao i najsmejao čitav svet, uključujući i lažnu Maddie, tj. Dove, ali i onu pravu.

https://twitter.com/Hawkins1513/status/971432697385050113?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.justjaredjr.com%2F2018%2F03%2F08%2Fusa-hockey-goalie-maddie-rooney-dove-camerons-newspaper%2F

Ipak, ono najbitije je da Biebs jeste saznao za ovaj izazov, ali sa ispravnih izvora, pa smo sigurni da ćemo uskoro videti pevača u partiji sa Maddie, i to onom pravom.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.