in

Internetom kruži bizarna teorija: Kanye West je varao Kim sa Jeffreejem Starom

TikTok koji sugeriše da je Kanye West možda prevario Kim Kardashian sa Jeffreejem Starom – bez dokaza – postao je viralan i proširila se internetom.

Glasinu je pokrenula korisnica TikTok-a Ava Louise, koja je prethodno postala poznata po pesmi Skinny Legend Anthem, kao i videom na kome liže toaletno sedište u „izazovu sa koronavirusom“.

U TikTok-u, Louise prikazuje članak iz tabloida Page Six, koji je u utorak objavio da se Kim i Kanye uskoro razvode. TV zvezda navodno je angažovala advokaticu Lauru Vasser, a izvor tvrdi da je Kim naterala Westa da ide u Vajoming.

Kao odgovor na vest, Louise je rekla da već mesecima ima tračeve o Westu, a razvod je „ne iznenađuje“ jer se „Kanye povezuje sa vrlo poznatim guruom lepote – muškim guruom lepote“.

„Mnogo ljudi sa scene već neko vreme zna“, rekla je Louise u videu. Svideli su joj se komentari koji su pitali da li je u pitanju Jeffree Star, a u nastavku TikTok-a tvrdila je i da se njena prijateljica, koja je advokat poznate ličnosti u LA-u, sastala sa Kim pre nekoliko meseci i da je „dobila dokaze“ o Kanyeovoj vezi sa Starom.

Louise je dodala da ne može da pruži „konkretne dokaze“ za ovu tvrdnju, ali ideja da je Kanye prevario Kim sa Starom brzo se proširila internetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *