in

WTFWTF OMGOMG LOLLOL CryCry WINWIN SlatkoSlatko LOVE!LOVE!

Internetom kruži bizarna teorija: Kanye West je varao Kim sa Jeffreejem Starom

TikTok koji sugeriše da je Kanye West možda prevario Kim Kardashian sa Jeffreejem Starom – bez dokaza – postao je viralan i proširila se internetom.

Glasinu je pokrenula korisnica TikTok-a Ava Louise, koja je prethodno postala poznata po pesmi Skinny Legend Anthem, kao i videom na kome liže toaletno sedište u „izazovu sa koronavirusom“.

U TikTok-u, Louise prikazuje članak iz tabloida Page Six, koji je u utorak objavio da se Kim i Kanye uskoro razvode. TV zvezda navodno je angažovala advokaticu Lauru Vasser, a izvor tvrdi da je Kim naterala Westa da ide u Vajoming.

Kao odgovor na vest, Louise je rekla da već mesecima ima tračeve o Westu, a razvod je „ne iznenađuje“ jer se „Kanye povezuje sa vrlo poznatim guruom lepote – muškim guruom lepote“.

„Mnogo ljudi sa scene već neko vreme zna“, rekla je Louise u videu. Svideli su joj se komentari koji su pitali da li je u pitanju Jeffree Star, a u nastavku TikTok-a tvrdila je i da se njena prijateljica, koja je advokat poznate ličnosti u LA-u, sastala sa Kim pre nekoliko meseci i da je „dobila dokaze“ o Kanyeovoj vezi sa Starom.

Louise je dodala da ne može da pruži „konkretne dokaze“ za ovu tvrdnju, ali ideja da je Kanye prevario Kim sa Starom brzo se proširila internetom.