Internet zlostavljanje buja: nova žrtva je maloletna ćerka Jennifer Lopez

Koliko puta ste čuli rečenicu: ako nemaš da kažeš ništa lepo, nemoj da kažeš ništa? To je verovatno jedan od saveta koje treba da posluša svako od nas, pre nego što pomisli da napiše nešto uvredljivo na internetu.

Psihičko zlostavljanje kroz komentare opasna je stvar i nešto sa čime se mnoštvo tinejdžera suočava gotovo svakodnevno. No, ni deca poznatih ličnosti nisu izopštena iz ovoga, a nova žrtva je Emma, maloletna ćerka pevačice Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sa pevačem Marcom Anthonyjem dobila je blizance Maxa i Emmu, koji sada imaju 13 godina.

Oni i dalje izgledaju kao deca i što je najvažnije, čini se da nisu požurili da odrastu, već se oblače u skladu sa svojim godinama, što se izgleda ne dopada internet trolovima, koji smatraju da ne izgleda „dovoljno lepo“ – kao da postoji skala lepote.

Otkako je pre nekog vremena objavljena fotografija na kojoj J. Lo i Emma šetaju zajedno, internet ne prestaje sa neprimerenim kritikama na račun devojčice.

Ljudi pišu da je Jennifer prošla brojne plastične operacije kako bi izgledala ovako kako danas izgleda i da je zbog toga normalno da joj je dete „ružno“. Takođe pišu i da je nasledila ružne crte lica od oca, da izgleda muškobanjasto… i ovakvi ružni komentari se nižu, jedan za drugim.

Čini se da je danas postalo popularno da mladi krenu da se šminkaju i „odrastaju“ što pre je moguće, pa kada neko izgleda kao dete, kreću uvrede i nepotrebni komentari.

Svako je lep na svoj način – lepota je subjektivna stvar i „oku posmatrača“, tako da je suvišno komentarisati bilo šta vezano za nečiji fizički izgled. Ako nemaš šta lepo da kažeš – ugasi internet i ćuti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.