Internet podeljen: Billie Eilish u novom spotu twerkuje

Kada je pre nekoliko nedelja objavila fotografije u korsetu, po prvi put skinuvši dugačku odeću, Billie Eilish je iznenadila mnoge. Njen potez tada naišao je na reči hvale.

„Sve je u tome da radite ono zbog čega se osećate dobro. Ako želite na operaciju, idite na operaciju. Ako želite da nosite haljinu u kojoj neko misli da izgledate preveliko, hajde – ako se osećate dobro, izgledate dobro“, rekla je Billie tada.

A čini se da neće samo njen fizički izgled biti drugačiji. Eilish je objavila spot za novi singl Lost Cause, koji je sama režirala, pa je potpuno drugačiji od svih njenih prethodnih.

Sem što je smanjila količinu garderobe koju nosi, prilično se rasplesala, pa je tako vidimo i kako u jednom trenutku twerkuje.

Mnogi kažu da ih ovaj spot podseća na 7/11 od Beyonce – obe pevačice se u stanu zabavljaju sa gomilom drugarica. Ipak, primetno je da Billie u spotu izgleda srećno i kao da se dobro zabavlja, pa je zaključak da je puna samopouzdanja.

Naravno, tu je uvek onih kojima se ništa ne dopada – neki tvrde da se pevačica „prodala“ i da je spot loš. Pregledi na youtubu, sa druge strane, kažu drugačije.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.