in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG

Influenserka predmet sprdnje jer su na crvenom tepihu držali papir s njenim imenom: Niko ne zna ko si!

Kao što izreka kaže – kad si popularan na Instagramu, isto je kao kad si bogat u „Monopolu“, a to je na svojoj koži osetila australijska influenserka Tammy Hembrow.

Uprkos tome što ima 10 miliona pratilaca na Instagramu, to nije mnogo značilo američkim medijima, koji su je prvi put videli u ponedeljak, na crvenom tepihu dodele MTV video nagrada.

Pre nego što je izašla pred foto-reportere, asistantkinja je morala da podigne papir sa njenim imenom, kako bi oni znali koga fotografišu.

Nju ovog trenutka nije bilo blam, već ga je ponosno podelila na Instagramu. Snimak na kome se vidi žena koja drži A4 papir sa njenim imenom brzo je postao viralan, a devojka se u opisu videa predstavila: „Tammy Hembrow, Australia.“ napisala je ona.

„Niko ne zna ko si, zbog toga drže natpis,“ napisao je jedan od komentatora.

Nju je na dodelu poslao australijski MTV, ne bi li uživo izveštavala sa crvenog tepiha, ali čini se da se nije svima dopalo što je ona bila tamo. „Kakve veze ona ima sa MTV-jem,“ upitali su drugi i dodali: „MTV je sada mrtav, izgleda.“

Ipak, čini se da Tammy ovi komentari nisu pogodili, pošto je entuzijastično nastavila da objavljuje fotografije sa događaja.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara