I spot za Delicate je pun sakrivenih poruka: Evo koje smo mi pronašli

 

(foto: instagram)

Do sada smo već navikli da spotovi Taylor Swift u sebi imaju mnogo sakrivenih poruka i tajnih kadrova. To je slučaj i za Delicate, koji je premijerno objavila tokom iHeartRadio Awardsa. A ovo su svi sakriveni detalji koje smo mi pronaši.

Verovatno najupečatljiviji tajni detalji iz spota jesu grafiti koji se vide dok Tay pleče na kiši. Tako na garaži možete pročitati “It’s delicate“, “Reputation“, ali i “Echoes of your footsteps“. A oni najpažljiviji suprimetili i da na jednom znaku piše Joe’s Deli, što je naravno asocijacija za njenog dečka Joe Alwyna.

Ali možda najzanimljiviji detalj jeste broj 5. Naime, na jednom stubu na stanici možete videti grafit na kojem piše “Track 5“, a kao što već znate Delicate je peta numera sa Reputation albuma. Ali ovoj simbolici nije kraj. Mnogi Swiftiji su primetili da ih ceo spot podseća na njen stari hit Fearless. Tay u spotu pleše po kiši u njenoj najboljoj haljini, baš kao što je to i otpevala 2008. godine stihovima: “With you I’d dance in a storm in my best dress“. A ako ponovo pogledate spot za Look What You Made Me Do, primetićete da je Fearless Taylor peta Taylor sa leve strane.

Slučajnost? Sigurni smo da nije!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.