I Kendall briše sve svoje društvene mreže

(foto: Vogue)

Kendall Jenner,  sa više od 65 milliona pratilaca na Instagramu,  važi za jednu od najpopularnijih osoba na društvenim mrežama. Međutim, ovaj model priznaje da nije veliki fan aplikacija kao što su Instagram, Twitter i Snapchat.

„Za mene je uvredljivo kada si sa nekim na večeri a on samo bulji u telefon. Shvatam to veoma ozbiljno. Da li to znači da ti nisam dovoljno interesantna da bi pričao sa mnom?“, požalila se za Allure, i dodaje da zbog toga često briše društvene mreže sa telefona.

„Imam bliske prijatelje, pa čak i članove svoje porodice, koji ne umeju da se skinu sa telefona. Na jednom prelepom putovanju sa Kylie, ona nije htela da spusti telefon. To je za mene ludo. Zar ne želiš da vidiš sva ova čudesa oko sebe? Tada me je stvarno pogodilo. Zbog toga često obrišem Instagram, Twitter ili Snapchat sa telefona na nekoliko dana“, rekla je Kendall.

Tako da sledeći put kada primetite da Kendall nije aktivna na svojim društvenim mrežama, znate šta je razlog. Nadamo se da neće otići korak dalje, i poput Justina skroz obrisati profil.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.