Hrvatska influenserka tražila besplatan obrok u restoranu: Usledio je neprijatan odgovor

Hrvatska influenserka Doris Stanković poželela je da dobije besplatan obrok u jednoj poslatičarnici, ali nije se dobro provela.

Nju na Instagramu prati preko 75 hiljada ljudi, a popularna je i na TikToku, gde je rešila da otkrije detalje neprijatnog razgovora sa jednim restoranom na hrvatskom primorju.

Ona je želela da sa restoranom ostvari saradnju u vidu kompenzacije, odnosno da za besplatan ručak reklamira lokal na svoj profilu.

Iako je ovo česta praksa sa mnogim influenserima, restoranu nije bilo pravo, pa su joj odgovorili.

„Vaša ponuda je u najmanju ruku smešna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, WIll Smith,“ rekli su joj i potom ponudili da iznos njenog obroka uplate u humanitarne svrhe.

„Vi možete doći kod nas jesti, uslugu platiti, a mi u dogovoru iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe.“

https://www.tiktok.com/@doris.stankovic/video/6864297093020830981

Doris se to nije dopalo, pa im je kratko odgovorila da su neprofesionalni. Ovo je izgleda bio okidač za njih, te su krenuli da je vređaju.

„Vaši su zahtevi zaista bedni. Nise spremni deo svojih prihoda odvojiti u humanitarne svrhe. Šta to govori o vama. Vi ste obična Instagram sirotica,“ stoji u njihovom odgovoru.

Nakon što im je odgovorila da su „vrlo kulturni“, restoran je nastavio da joj šalje neprimerene poruke.

„Baš ste humani, prosite okolo za zadovoljiti svoju gladnu prdaru. Zar Vam je toliko teško nešto udeliti potrebitima. Nama zaista nije, to bi Vam znatnto podiglo popularnost, pogledajte šta radi Cristiano Ronaldo, koliko on daje siromašnima.“

https://www.tiktok.com/@doris.stankovic/video/6864305274283379974?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.krstarica.com%2Fzivot%2Fziveti-zivot%2Finfluenserka-trazila-besplatan-rucak-u-restoranu-sada-joj-se-smeje-ceo-region-video%2F&referer_video_id=6864281108356336902

A ko je u ovom sukobu ispao manje neprofesionalan: restoran koji je influenserku nazvao guskom i poručio joj da samo želi zadovoljiti svoju gladnu prdaru ili ona, koja je odbila suradnju u humanitarne svrhe i podelila prepisku?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.