Hoćemo li gledati 4. deo filma „Momcima koje sam volela“? Evo šta kaže Lana Condor

Poslednji film iz serijala filmova Momcima koje sam volela premijerno je prikazan na Netflixu ovog vikenda, ali Lana Condor ne želi da se pomiri sa činjenicom da ih više neće snimati.

„Veoma sam uzbuđena ali poričem da je ovo kraj, poričem“, rekla je ona. „Osećaj je čudan. Volim Laru Jean i volim filmove Momcima koje sam volela. Pomogli su mi da postanem žena koja jesam i pronađem svoj glas,“ nastavila je.

„Snimanje je uticalo na moj život na načine koje nikada nisam mogla da zamislim, pa se čini da je deo mene otišao sa završetkom. To je tako tužno“, dodala je.

„Sam završetak snimanja je bio bađ tužan… tek što smo završili snimanje, morala sam dosnimim gomilu glasova, završni monolog iznova i iznova i iznova i iznova. Srce mi se slamalo, malo po malo svakog dana, toliko da sam upitala – moram li dalje,“ objasnila je Lana.

Ona je rekla i da će možda ponoviti ulogu u budućnosti.

„Nikad ne reci nikad. Ipak, to je to za sada. Za mene je ovo kraj ”, rekla je Lana za New York Times. „Ali zaista bih volela da vidim Laru Jean i Petera u srednjim i kasnim 20-ima. Kada završe fakultete i zaposle se.“ 

„Sanjam da Lara Jean radi nešto vezano sa književnosti, ne znam, u Njujorku, pišući, živeći svoj život“, dodala je.

„Lično imam osećaj da će joj to poći za rukom na koledžu, ali moraće da se odvoji od Petera kako bi se ponovo spojili. Ali pouzdano znam da će se venčati; živeće srećno do kraja života. Samo mislim da bi im prvo trebalo da odrastu kao pojedinci. “

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.