in ,

Harry Styles i Dua Lipa pomerili turneje za 2021. godinu

Pandemija virusa korona između ostalih uticala je na muzičku industriju, pa zvezde iz svih krajeva sveta turneje pomeraju za kasnije datume ove godine ili 2021. godinu.

danas je objavio da će turneju, koja je trebalo da počne narednog meseca, odložiti za 2021. godinu.

„Ko god me poznaje, zna da su mi nastupi omiljeni deo rada u muzici. Ipak, u vremenima kakva su ova, sigurnost i zaštita ekipe, fanova i svih u celom svetu je prioritet,“ napisao je on na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Anyone who knows me, knows that performing has always been my favorite part of working in music. However, during times like these, the safety and protection of touring crew, fans, and everyone else around the world is an immediate priority. For obvious reasons, the upcoming tour in the UK and Europe will be rescheduled to 2021.  Tickets already purchased will be valid for these shows. In the meantime, we will be closely monitoring the situation around the world and will continue updating you in the months to come. For the safety of yourself and others, please self-isolate. We’re all in this together. I can’t wait to see you out on the road as soon as it’s safe to do so. Until then, treat people with kindness. H

A post shared by @ harrystyles on

Turneja naredne godine počeće koncertom u Italiji 12. februara, a završiće se koncertom u Moskvi 30. marta. U Beču će nastupiti 19, dok će 22. februara 2021. godine gostovati u Budipmešti.

Nastupe je za narednu godinu pomerila i .

Ona turneju počinje već 3. januara 2021. godine, nastupom u Njukaslu, a završava je 16. februara u Madridu.

„Uprkos naporim, nismo uspeli da pronađemo datume za Kopenhagen, Stokholm i Oslo, ali i dalje pokušavamo da uradimo nešto sa koncertima u Beču i Minhenu,“ napisala je ona.

https://www.instagram.com/p/B-HT4orhfxP/

Turneju je odložila i Camila Cabello, ali nije navela nove datume.

„Ako bismo počeli sa probama, ugrozili bismo živote ljudi, a sve je u vazduhu i ne znamo kada će se završiti, zbog toga mislim da je ovo odgovoran postupak,“ napisala je na instagramu.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti