Igraj svoju igru: Kakva si osoba u grupnom chatu?

Grupni chatovi su nužno zlo današnjice – verujemo da si bar u 5 grupnih chatova, od kojih svaki ima različitu namenu i različite članove. Dovoljno je da skreneš pogled sa telefona na par minuta, a da te dočeka na hiljade novih poruka. A da li primećuješ da svako ima posebnu ulogu u grupnom chatu? Od osobe koja šalje isključivo meme-ove, preko zombija, uvek budnog u 2 ujutru, pa sve do duha, one osobe koje nema danima, da bi se odjednom pojavila sa sarkastičnim komentarom! Pa reci nam – kakva si ti osoba u grupnom chatu?

The Boss 

Grupa je tvoja! Ti je praviš, ti postavljaš pravila i neretko započinješ teme kojima se bavi. Ti si taj #boss koji suvereno vlada chatovima. Nemaš problem da isprozivaš one za koje misliš da su fejk, ali i da vodiš razgovore 1:1 kada misliš da za time ima potrebe. Ali, uz ovaj “ozbiljniji” deo, ide i onaj zabavan – uvek se trudiš da napraviš planove kako bi se svi zabavili.

The Ghost

Tvoje namere su dobre. Želiš da odgovoriš na svaku poruku. I odgovorićeš. Jednom. Ali, onda telefon krene da ti se puni porukama koje smatraš nebitnim i najlakše ti je da samo nestaneš. Svaka grupa ima svog duha – fantoma od WhatsAppa, ali to ne znači da ne primaš sve informacije, samo biraš da ih prihvataš bez stresa.

The Zombie

Što je kasnije uveče, to su veće šanse da ćeš ti slati poruke. Ti si ona osoba koja šalje smešne snimke pasa ili random Instagram skandal u 4 ujutru. Nema odgovora? Nema problema. Ekipi ćeš dati na uvid sve o čemu razmišljaš u tom trenutku, zbog čega će mnogi iznenaditi kada ujutru ustani i pogledaju nasumične poruke.

Sneaky Sider

U grupama nekad ima toliko ljudi i čini se kao da svi pričaju istovremeno i svi imaju mišljenje – a tebe to nervira. Zato voliš da neke stvari prokomentarišeš sa strane, sa jednom osobom. I to je sasvim okej, dok god svoje mišljenje o drugima kažeš i njima u licu. Dobra stvar je da nisi površna osoba, već ti je potrebno malo više činjenica za razgovor!

Meme Queen

Zašto da trošiš reči, kad za sve na svetu postoji savršen meme? Svaki od njih sedi i čeka da se pošalje, a ti imaš jedan za svaku situaciju. Umesto sarkastičnog komentara, ostavićeš gif koji idealno opisuje siutaciju – i tako ćeš nasmejati sve ljude u grupi. I ne samo to, i u pravom životu si urnebes!

Happy Snapper

I ti se protiviš pisanoj reči, ali zato ćeš rado slati fotografije – kako sopstvene tako i drugih članova grupe, možda i neki emoji, ako baš moraš… ali da napišeš neku reč, e to bi baš bilo iznenađenje. Ti si ona osoba koja fotografiše najrendom stvari na koje naiđe i pokušava da u njima pronađe lepotu. Definitivno te čeka neka umetnička karijera.

The Random

Ko te je uopšte stavio u ovu grupnu poruku? O čemu se ovde radi? Treba li da se predstaviš ili da nastaviš tiho da špijuniraš? Pomalo je neprijatno jer znaš da ti tu nije mesto i zbog toga je možda najbolje da iz chata – izađeš.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.