in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Film sa Taylor Swift, Mačke, biće proglašen „najgorim filmom godine“

Adaptacija mjuzikla Mačke, u kome jednu od glavnih uloga tumači , pobrao je negativne kritike već posle prvog prikazivanja, a film je toliko očajan da će dobiti nagradu za najgori film godine. 

Film je dobio nominaciju za nagradu Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u protekloj godini, a tu „čast“ su dobile i četiri „krznene zvezde“ tog filma utemeljenog na jednoj od najdugovečnijih pozorišnih predstava u svetu koja je svoju premijeru imala 1980. godine.

Za uloge u Mačkama za Zlatne maline su nominovane i četiri filmske zvezde: James Corden, Judy Dench, Rebel Wilson i Francheska Heyward. 

Ovaj „spektakl“ mogao da dobije osam „gorkih“ Malina, te se za prvo mesto najgoreg filmskog ostvarenja u protekloj godini bori s filmovima Tylera Perryja „A Madea Family Reunion“ i Stalonevog „Rambo: Last Blood“.

Zlatna malina (Golden Raspberry Award ili skraćeno Razzie), nagrada je koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja, a utemeljena je 1980. kao suprotnost holivudskim Oskarima.

Razzies se dodeljuju svake godine dan pre Oskara i radi se o tradicionalnom godišnjem običaju ruganja svetu filma.

„Mačke“ su premijerno prikazane u decembru i smesta izazvale ruganje i zgražavanja filmskih kritičara. Film, čija je produkcija koštala 95 miliona dolara, podbacio je i u bioskopskim blagajnama.

 

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0