Fanovi u šoku: Da li je to Shawn Mendes uvredio svoj fandom?

(foto: Flaunt Magazine)

Shawn Mendes možda ima samo 19 godina, ali zahvaljujući svom fandomu, koji su prosto zaljubljeni u njegov talenat,  postao je jedan od najomiljenijih zvezda današnjice. Njihov odnos prema ovom pevaču privlači i veliku pažnju medija, koji su želeli da znaju kako se Shawn oseća zbog fanova. Međutim, Shawn je dao odgovor koji je izazvao pravu polemiku.

Naime, kada su ga pitali da mu smeta sva ta pažnja koju dobija od fanova, i to što više ne može da izađe na ulicu bez da ga neko prepozna, Shawn je želeo da odbrani fandom, ali je uradio na čudan način:

Da budem iskren, imao sam 15 godina kada sam počeo da radim ovo. To mi je postala svakodnevnica. Nešto što je normalno. Kao kada živite sa čudnim prstom. Neko će vas možda pitati: “Da li ti smeta“, ali ti ćeš odgovoriti: “Uvek sam imao taj prst“.

Da li je on to Mendes army uporedio sa čudnim prstom? Njegov odgovor je momentalno dobio oštru kritiku javnosti i medija. Međutim, ovo je ipak nešto što bi njegovi fanovi trebalo da odluče – da li smatrate da je poređenje sa čudnim prstom uvreda ili je na neki čudan način ipak kompliment? Šta vi kažete?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.