in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN

Fanovi sve ubeđeniji da je veza Shawna i Camile lažna

i su definitivno postali najpopularniji par na javnoj sceni. Međutim, što češće viđamo njihove paparaco fotografije, fanovi su sve sigurniji da je njihova veza lažna.

Čini se da skoro svakog dana dobijamo novu dozu preslatkih fotografija i klipova koje se brzinom svetlosti šire društvenim mrežama. Imamo priliku da zavirimo u njihove romantične sastanke, a ono što svaki njihov dejt ima zajedničko su kamere.

Iako nisu javno potvrdili svoju vezu, Shawn i Camila se ne stide kamera foto-reportera i fanova. To je izazvalo sumnju javnosti, jer tako ponašanje ne posdeća ni na pevača ni na pevačicu.

Štaviše, mi još uvek nismo sigurni da li su Shawn i Hailey Baldwin bili zajedno ili ne, jer su se odlično krili od javnosti. A Camila verovatno ima manje paparaco fotografija sa bivšim dečkom Mattom, sa kojim je bila skoro dve godine, od svih ovih fotografija sa Shawnom koje su u poslednjih mesec dana procurele u javnost.

Naravno, ništa od ovoga ne znači da je veza lažna. Možda su samo toliko zaljubljeni da im kamere ne smetaju, ali fanovi ipak postaju sumnjivi, pa je Twitter preplavljen ljudima koji optužuju Shawna i Camilu da lažiraju vezu kako bi reklamirali svoj novi duet.

https://twitter.com/T1TSOUT/status/1148734415486328832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1148734415486328832&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fentertainment%2Fcelebs%2Fa28548417%2Fshawn-mendes-camila-cabello-pr-stunt%2F

Ako veza jeste lažna, onda je ovaj duo uspeo u svojoj nameri, jer je Señorita sada najbrži video u istoiji koji je sakupio 10 miliona lajkova na YouTubu. Za ovaj poduhvat im je trebalo samo 41 dan.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara