Fanovi su razočarani novom pesmom BTS-a

Nova pesma BTS-a, koju su snimili za novi album DJ-ja Steve Aokija, Waste It On Me, je već stekla ogromnu popularnost na svim muzičkim platformama, međutim, brojni fanovi nisu oduševljeni njom.

Iako je pesma najavljena tek pre dva dana, nestrpljenje pred izlazak pesme je bilo ogromno. Međutim, nakon što su čuli finalni produkt, fanovi su bili jako razočarani onime što su čuli, ili bolje reći onime što nisu.

BTS je grupa od 7 momaka, ali u ovoj pesmi su pevala samo dva – RM i Jungkook. U pojedinim kratkim delovima jasno se mogu čuti i Jiminovi vokali, ali samo u pozadini. Iako solo karijere članova BTS-a nisu taboo tema i oni često imaju solo projekte van grupe, fanovima je jako zasmetalo to što pesmu plasiraju kao Steve Aoki ft. BTS, a ne kao Steve Aoki ft. RM & Jungkook.

Osim toga, pre objavljivanja, rečeno je da je ovo prva pesma koju je grupa u potpunosti pevala na engleskom jeziku, zbog čega su fanovi bili uzbuđeni što će čuti svoje omiljene članove kako pevaju engleske stihove što se na kraju nije desilo, jer su te stihove pevali samo maknae i lider grupe.

Fandom je ipak masivno podržao novi singl. Mnogi se slažu da samo zato što ne možemo čuti svih sedam članova ne znači i da pesma nije dobra, ističući i da momci već imaju svoje solo pesme na BTS albumima, i da ni na jednoj od tih numera u nazivu nije imenovan pevač koji je peva, već piše samo BTS.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.